Selskabsmenu

Supper

Klar suppe
m/ urter & boller
78,-
Aspargessuppe
m/ kødboller
84,-
Løgsuppe
m/ hvidløg & ostebrød
82,-
Karrysuppe
m/ hønsekød & ris
84,-
Kartoffel-porresuppe
m/ bacon & urter
84,-
Jomfruhummersuppe
m/ haler & laks
92,-
Cremet fiskesuppe
m/ sæsonens fisk
88,-
Til supperne hører hjemmebagt flutes

Forretter

Dampet rødspættefilet
m/ røget laksemousse på salat
90,-
Butterdejsskal
m/ dampet fisk, rejer & asparges
90,-
Hjemmegravad laks
på salat, hertil dild-farin creme
88,-
Indbagt laks
i butterdej m/ soufflefars
94,-
Lun hjemmerøget laks
på salat m/ peberfrugt-creme
92,-
Kold fisketallerken
m/ udvalg i fisk & skaldyr
112,-
Pighvar-lakse souffle
m/ svampe frikasse
104,-
Tarteletter
m/ høns i asparges eller rejer i asparges
82,-
Let hønsesalat
i karrydressing m/ urter & bacon
82,-
Røget landskinke
m/ melon & salat
92,-
Marineret røget okseinderlår
m/ soltørret tomat & salat
92,-
Salat
m/ ristet kyllingebryst, hertil capers tomatsalsa
92,-

Hovedretter

Braiseret kalvesteg
m/ friskegrøntsager & fløde
176,-
Gl. dags oksesteg
m/ glaseret perleløg, surt & sødt
176,-
Svinekam
m/ svær, rødkål, brunede kartofler & skysauce
168,-
Krydderstegt oksefilet
m/ rødvinssauce, timian, gulerødder og ristet svampe
186,-
Spinatfyldt oksefilet
m/ baconbønner, grøntsagssauté & mild pebersauce
194,-
Rosastegt kalvefilet
m/ svampesauce, pestobagt tomat & blomkålscocotte
196,-
Unghanebryst
svøbt i spegeskinke, hertil farseret tomat & daddelsauce
174,-
Krondyrkølle
stegt m/ timian, hertil løgkompot, spinattærte og balsamico-sauce (min. 20 kuverter)
198,-
Helstegt oksemørbrad
m/ bearnaisesauce, råstegte kartofler og salater
208,-
Lammekølle
stegt m /hvidløg & persille, hertil græske kartofler & basilikumssky
172,-
Baconstegt kalkunbryst
m/ porresouffle, grøntsagssauté & urtesauce
178,-
Gl. dags andesteg
m/ brunede & hvide kartofler, rødkål & skysauce
158,-
Rosastegt kalveinderlår
m/ estragonsauce & sauteret svampe & rødløg
188,-
Tilbehør og saucer kan byttes mellem retterne, og hvis der er specielle ønsker eller 'livretter' er vi også behjælpelige med det.

Oste

Udvalg
af danske & udenlandske oste
92,-
Gorgonzola
m/ æggeblomme & rå løg
86,-
Lun hjemmerøget brie86,-

Desserter

Fromage
efter eget ønske, fx. citron, hindbær, nougat etc.
80,-
Fløderand
m/ frisk frugt
80,-
Islagkage
m/ 2 slags is, chokoladesauce & bærpuré
86,-
Chokoladecremekage
m/ hindbærpuré & vanilleis
88,-
Mandelkage
m/ mocca overtræk, hertil vanilleis
86,-
Iscocotte
lavet af blød nougat, hertil brombærsauce
86,-
Pandekage
m/ fyld af årstidens frugt i vanillecreme
88,-
Hasselnøddetærte
m/ banan i citrusmarinade
88,-
Desserttallerken
m/ udvalg af kager, is & frugt
104,-

Natmad

Suppe
m/ hjemmebagt flutes
(se supper)
Frikadeller
& kold skinke m/ kartoffelsalat
86,-
Pølse - ostebord
m/ div. tilbehør
102,-
Æggekage
m/ bacon, tomat & agurk
86,-
Hjemmelavet pizza
m/ div. fyld
82,-
Barbequeben
m/ salat & flûtes
86,-
Rød Hotdog
m/ div. tilbehør
74,-
Biksemad
m /spejlæg, rødbeder & groft rugbrød
82,-