Selskabsmenu

Supper
Til supperne serveres hjemmebagt flûtes
Klar suppe
m/ urter & boller
68,-
Aspargessuppe
m/ kødboller
74,-
Løgsuppe
m/ hvidløg & ostebrød
72,-
Karrysuppe
m/ hønsekød & ris
74,-
Kartoffel-porresuppe
m/ bacon & urter
74,-
Jomfruhummersuppe
m/ haler & laks
82,-
Cremet fiskesuppe
m/ sæsonens fisk
78,-
Forretter
Til alle forretter serveres brød & smør
Dampet rødspættefilet
m/ røget laksemousse på salat
80,-
Butterdejsskal
m/ dampet fisk, rejer & asparges
80,-
Hjemmegravad laks
på salat, hertil dild-farin creme
78,-
Indbagt laks
i butterdej m/ soufflefars
84,-
Lun hjemmerøget laks
på salat m/ peberfrugt-creme
82,-
Kold fisketallerken
m/ udvalg i fisk & skaldyr
102,-
Pighvar-lakse souffle
m/ svampe frikasse
94,-
Tarteletter
m/ høns i asparges eller rejer i asparges
72,-
Let hønsesalat
i karrydressing m/ urter & bacon
72,-
Røget landskinke
m/ melon & salat
82,-
Marineret røget okseinderlår
m/ soltørret tomat & salat
82,-
Salat
m/ ristet kyllingebryst, hertil capers tomatsalsa
82,-
Hovedretter
Til alle hovedretter serveres friske grøntsager & dagens kartoffel
Braiseret kalvesteg
m/ friskegrøntsager & fløde
166,-
Gl. dags oksesteg
m/ glaseret perleløg, surt & sødt
166,-
Svinekam
m/ svær, rødkål, brunede kartofler & skysauce
158,-
Krydderstegt oksefilet
m/ rødvinssauce, timian, gulerødder og ristet svampe
176,-
Spinatfyldt oksefilet
m/ baconbønner, grøntsagssauté & mild pebersauce
184,-
Rosastegt kalvefilet
m/ svampesauce, pestobagt tomat & blomkålscocotte
186,-
Unghanebryst
svøbt i spegeskinke, hertil farseret tomat & daddelsauce
164,-
Krondyrkølle
stegt m/ timian, hertil løgkompot, spinattærte og balsamico-sauce (min. 20 kuverter)
188,-
Helstegt oksemørbrad
m/ bearnaisesauce, råstegte kartofler og salater
198,-
Lammekølle
stegt m /hvidløg & persille, hertil græske kartofler & basilikumssky
162,-
Baconstegt kalkunbryst
m/ porresouffle, grøntsagssauté & urtesauce
168,-
Gl. dags andesteg
m/ brunede & hvide kartofler, rødkål & skysauce
148,-
Rosastegt kalveinderlår
m/ estragonsauce & sauteret svampe & rødløg
178,-
Tilbehør & saucer kan byttes mellem retterne, & hvis De har specielle ønsker eller "livretter" er vi også behjælpelige med det.
Oste
Udvalg
af danske & udenlandske oste
82,-
Gorgonzola
m/ æggeblomme & rå løg
76,-
Lun hjemmerøget brie76,-
Desserter
Fromage
efter eget ønske, fx. citron, hindbær, nougat etc.
70,-
Fløderand
m/ frisk frugt
70,-
Islagkage
m/ 2 slags is, chokoladesauce & bærpuré
76,-
Chokoladecremekage
m/ hindbærpuré & vanilleis
78,-
Mandelkage
m/ mocca overtræk, hertil vanilleis
76,-
Iscocotte
lavet af blød nougat, hertil brombærsauce
76,-
Pandekage
m/ fyld af årstidens frugt i vanillecreme
78,-
Hasselnøddetærte
m/ banan i citrusmarinade
78,-
Desserttallerken
m/ udvalg af kager, is & frugt
94,-
Natmad
Supper ( se forret)
Frikadeller
& kold skinke m/ kartoffelsalat
76,-
Pølse - ostebord
m/ div. tilbehør
92,-
Æggekage
m/ bacon, tomat & agurk
76,-
Hjemmelavet pizza
m/ div. fyld
72,-
Barbequeben
m/ salat & flûtes
76,-
Rød Hotdog
m/ div. tilbehør
64,-
Biksemad
m /spejlæg, rødbeder & groft rugbrød
72,-